Hoe werkt het?

Je kunt je kind online aanmelden voor Lunsje.nl. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Automatisch krijgt je dan elke maandag van de week het menu. T/m zondag is er de tijd om de dagen van de week en lunch keuze door te geven. Dit gaat dan in op de week die erop volgt. Na bestelling word je doorgestuurd naar ons betalingssysteem waar je via IDEAL betaling de bestelling definitief maakt. Na betaling ontvangt je een bevestiging.

Waar worden de lunches bezorgd?

De lunches worden bezorgd op de school van jouw kind voor lunchtijd.

Is de inschrijving een verplichting tot afname?

Nee. Je kunt je kind inschrijven zonder ergens aan vast te zitten. Elke zondag krijg je een mail met een link naar het weekmenu. T/m zondag is er dan de tijd om de keuze door te geven van lunch en dag(en) van de week. De keuze is geheel vrij aan welke dag. Je vinkt de dagen aan waarop je gebruik wilt maken en je vinkt je keuze aan in het menu. Na betaling is de keuze definitief.

De school van mijn kind staat er niet tussen

Bij genoeg aanmeldingen gaan wij kijken naar de mogelijkheden om ook op de school van jouw kind te bezorgen. Je kunt ons mailen op info@lunsje.nl

Wat kost een lunch?

De prijs voor een standaard lunch bedraagt €2,50 en de extra lunch €3,50. Extra lunch bestaat uit 1 broodje extra voor de grote eter.

Waaruit bestaat een lunch?

De lunches zullen bestaan uit onder andere vers bruin brood en zal belegd worden met verantwoord broodbeleg. Elke dag fruit en/of groente en een extraatje, bijvoorbeeld plakje ontbijtkoek of een hartig spiesje. Ook is er de mogelijkheid tot het bijbestellen van een flesje water en / of yoghurt. Om een idee te krijgen kunt u een kijkje nemen op onze instagram pagina #lunsje.nl of op onze facebook pagina www.facebook.nl/lunsje.nl

Hoe worden de lunches aangeboden op school?

De lunches worden in een papieren verpakking aangeboden, omdat veel scholen oud papier ophalen. Veel papieren verpakkingen worden zelfs nog een aantal keer gebruikt. Er hoeft dus geen broodtrommel meegegeven te worden.

Houden jullie rekening met allergieën?

U kunt met ons contact opnemen via info@lunsje.nl als uw kind een allergie heeft. Wij kunnen dan overleggen naar de mogelijkheden.

Houden jullie rekening met vegetariërs?

In ons menu proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met vegetariërs. Zo zal er bijna altijd dagelijks een keuze in het menu zijn zonder vlees.

Bezorgen jullie ook biologische lunches?

Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden hiervoor. Wilt u hierover geïnformeerd worden zodra deze mogelijkheid bestaat, neem dan contact met ons op via info@lunsje.nl

Betalingen

Na bestelling word je doorgestuurd naar ons betalingssysteem waar je via IDEAL betaling de bestelling definitief maakt.